آموزش برنامه نویسی قرارداد های هوشمند ترون با زبان Solidity

تو این دوره قراره به صورت کاملا پروژه محور زبان سالیدیتی رو که زبان برنامه نویسی قراردادهای هوشمند بلاکچین ترون و اتریوم هست رو یاد بگیریم و برای درک بیشتر مطالب چند قرارداد هوشمند با کاربرد های مختلف با هم بنویسیم .
در ابتدا یه توضیح مختصری راجبع مفاهیم اولیه که تو دوره میخواییم راجبشون صحبت کنیم رو میدم که اون دسته از عزیزانی هم که اشنایی ندارن با قرار داد های هوشمند مفهوم اون رو کاملا درک کنن.

قراردادهای هوشمند درست مثل قرارداد های معمولین و یه سری قوانین و اهدافی که برنامه نویس از پیش تعریف کرده و نوشته دنبال میکنن. قرار دادهای معمولی همیشه به وسیله یک شخص واسط مثل بانک ، کارگزاری یا شخص سومی اجرا میشه اما در قرارداد هوشمند قرارداد بین دو طرف بر اساس کدی که روی بلاکچین نوشته شده میتونه اجرا بشه،برنامه نویس کدهای قرارداد رو داخل بلاکچین قرار میده و بر اساس اتفاق افتادن یک سری شرایط دستورات و فانکشن های قرار داد اجرا میشه و اجرای قرارداد بعد از قراردادن روی بلاکچین غیر قابل توقف و برگشت ناپذیره حتی برنامه نویس یا کسی که قرار داد رو روی بلاکچین قرار داده نمیتونه متوقفش کنه یا کدهاشو تغییر بده که همین امر باعث اعتماد بین ترفین قرارداد میشه.از مزیت های دیگه قرار داد هوشمندم میشه به کاهش هزینه ها و واسطه های متمرکز همچنین کاهش کلاهبرداری اشاره کرد.


شما واسه نوشتن یک قرارداد هوشمند ۴ مرحله رو باید انجام بدین:


۱٫موضوع قرار داد رو مشخص کنید مثلا قراردادی بین دو نفر برای خرید ملک یا ماشین یا انجام یک سری خدمات مثل طراحی و پیاده سازی سایت و اپلیکیشن،یا طراحی لوگو و تیزر تبلیغاتی

 
2.شرایط قرارداد رو روی کاغذ بنویسید مثلا اینکه در صورتی که کار تا تاریخ معیین انجام بشه، یا ماشین و ملک تحویل داده بشه، پول ذخیره شده داخل قرارداد به حساب طرف قرارداد انتقال داده بشه یا زمان استارت قرار داد مبلغی به عنوان خسارت از طرفین گرفته بشه که اگه یکی از طرفین قرارداد خواست قرارداد رو لغو کنه به شخص مقابل خسارت پرداخت بشه.


۳٫شرایط و قوانینی که واسه قرارداد تعریف کردیمو تبدیل به کد و فانکشن میکنیم که داخل بلاکچین اجرا بشن


۴٫ در مرحله آخر هم قراردادمون رو روی بلاکچین قرار میدیم


 سر فصل ها و پروژه هایی که قراره تو این دوره یاد بگیریم:
در ابتدا پیش نیازهای مورد نیاز و محیط توسعه رو با هم بررسی میکنیم و استفاده از شبکه آزمایشی شستا رو برای تست قراردادهامون یاد میگیریم 
بعدش میریم سراغ نوشتن یک قرارداد ساده و آشنایی با سینتکس سالیدیتی
در ادامه یه قرارداد رای گیری با هم مینویسم به این صورت که چند کاندید توسط مدیر تعیین میشه و هر یک از افراد میتونن فقط یک رای به کاندید مورد نظرشون بدن و در آخر کاندیدی که بیشترین رای رو کسب کرده باشه برنده میشه 
قرارداد بعدی که مینویسیم قرار داد بین دو شخص برای انجام یک پروژه نرم افزاری و طراحی و کدنویسی یک اپلیکیشن هستش
و در آخر هم قرارداد قرعه کشی یا بخت آزمایی مینویسیم که افراد توسط قرارداد بلیط بخت آزمایی میخرن و در هر روز قرعه کشی انجام میشه و چند نفر برنده میشن و پولی که جمع شده بین افراد برنده تقسیم میشه.
امیدوارم دوره آموزشی خوبی رو باهم داشته باشیم و من بتونم مباحث رو به خوبی انتقال بدم.خوشحال میشم اگه نظری دارین تو قسمت نظرات دوره اونو مطرح کنید.

  • در صورتیکه ویدئو نمایش داده نشد آن را دانلود کنید و با KmPlayer مشاهده کنید.

معرفی دوره

۰۰:۰۵:۰۰

معرفی پیش نیازها

۰۰:۰۶:۳۰

شروع کد نویسی و یک قرارداد ساده

۰۰:۱۸:۴۶

قرارداد رای گیری قسمت اول

۰۰:۱۸:۱۲

قرارداد رای گیری قسمت دوم

۰۰:۲۲:۱۲

قرارداد رای گیری قسمت سوم

۰۰:۰۹:۳۱

قرارداد پیمانکاری قسمت ۱

۰۰:۰۸:۲۶

قرارداد پیمانکاری قسمت ۲

۰۰:۲۰:۵۰

قرارداد پیمانکاری قسمت ۳

۰۰:۱۹:۲۰

معرفی و نحوه کار با TronScan

۰۰:۱۲:۴۸

قرارداد قرعه کشی قسمت ۱

۰۰:۱۸:۴۰

قرارداد قرعه کشی قسمت ۲

۰۰:۲۷:۲۳

دیدگاهتان را بنویسید

logo-samandehi