رواج «محصولات تراریخته» توطئه صهیونیزم برای بیمار کردن ملت ایران

علی کرمی استاد دانشگاه معتقد است که رواج محصولات تراریخته توطئه صهیونیسم برای بیمار کردن ملت ایران و مصداق جدی خط نفوذ است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی کرمی، استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله است. وی متخصص رشته بیوتکنولوژی پزشکی، و فوق‌تخصص مهندسی ژنتیک و کاربردهای این رشته است. مدرک دکترایش را از اروپا، و فوق‌تخصص خود را از آمریکا گرفته، و به گفته خودش بیست سال است که «برای توسعه این علم» به کشور بازگشته است؛ او بی‌تردید یکی از متخصصین ارشد ایرانی در حوزه دستکاری ژنتیکی، یا نوترکیبی دی ان ای، یا فناوری دستکاری ژنی در حوزه پزشکی فوق‌مدرن است، اما جریان خبری ایجاد شده در خبرگزاری تسنیم طی یک ماه گذشته، سبب شده که مدافعان محصولات پرریسک و عقیم تراریخته، از زوایای مختلف، سعی در جلوگیری از این روشنگری داشته باشند.

موارد گوناگونی از اسناد غیرقابل خدشه وجود دارد، که مدافعان تراریخته از توصیه، اعمال فشار، و انواع تهدید نسبت به دانشمندان فروگذار نکرده اند؛ (این اسناد، به همراه اسناد بسیار متنوع از تخلفات این افراد در آینده نزدیک منتشر خواهد شد.) اما در مورد پروفسور کرمی، داستان کمی متفاوت بوده است. پس از انتشار بخش اول مصاحبه ایشان در تسنیم {اینجا}، مطلع شدیم که وی را مستقیماً تهدید به مرگ کرده اند. البته با این زبان که «آقای دکتر! روی صحبتهای شما حساس شده اند! مافیای وارد کننده فلان محصول تراریخته، برای منافعش حتی آدم می کشد؛ مراقب خودتان باشید!!» . وی پس از انتشار بخش اول مصاحبه، در تذکری برای انتشار بخشهای بعدی، به خبرنگار تسنیم نوشت:

«جناب آقای ..

بنده علی کرمی به عنوان سرباز و بسیجی کوچک این کشور، شفاف و روشن اعلام می کنم بعنوان یک معلم دانشگاه، و یک ایرانی در دفاع از نظام، امنیت ملی، دفاع از  کشور، اسلام، حقوق مردم، سلامت مردم، و ترجیح منافع ملی بر منافع شخصی کوتاهی نخواهم کرد. مطالب و حقایق و وظیفه ام به فرموده حضرت امام (ره) را در تذکر به مسئولین و مدیران کشور، در هنگام مشاهده خطا و انحراف و اشتباه، صادقانه و بدون گرایش به هیج جناحی با حفظ استقلال رأی و بدون هراس از هیچکس، جز خداوند تبارک و تعالی، و با تبعیت از فرامین الهی و رهبری مطرح می کنم؛ و هیچ قصد و منظوری جز ادای تکلیف و رضای الهی را مد نظر ندارم؛ و امیدوارم انشاء الله مطالبی که گاه در قالب انتقاد و ارشاد و تذکر ذکر می شود؛ با عنایت به اهداف ذکر شده بطور جدی مورد توجه قرار دهند. لطفاً در انتخاب تیتر دقت فرمایید؛ اصلاً سیاسی نباشد؛ علمی، منطقی و گیرا باشد؛ چالش زا و حساسیت برانگیز نباشد. هدف جذب است؛ نه مجادله و جنگ لفظی؛ بلکه ارشادی است؛ پس لطفاً تیتری مناسب انتخاب شود، تا این عزیزان به لطف و عنایت حق، مراقب نفوذ دشمن شوند؛ و در کشت و واردات تراریخته عجله نکنند. »

** معرفی و تاریخچه‌ای از دستکاری ژنتیکی / تراریختگی محصولات کشاورزی چالشی برای سلامت مردم است

تسنیم: لطفاً یک تعریف اولیه و یک تاریخچه مختصر از دستکاری ژنتیکی بفرمایید.

با کشفیاتی که طی دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی در علوم زیستی صورت گرفت، بشر موفق به کشف فناوری مهندسی ژنتیک شد، و توانست در علوم مختلف و برای کاربردهای مفید، ژنهایی از موجودات زنده را دستکاری و از موجودی به موجود دیگر منتقل کند. در زمان قدیم این توانمندی وجود نداشت، و درواقع طبیعت این کار را انجام می‌داد؛ میلیاردها سال طول می‌کشید تا موجودی بتواند تکامل پیدا کند. اما الآن ما با این فناوری قادر به دستکاری و جابجایی هر ژنی هستیم؛ می‌توانیم ریشه ژنتیکی بیماریها را تشخیص بدهیم؛ و خلاصه دانش بسیار نوین با توانمندیهای بسیار زیاد در حوزه‌های پزشکی، کشاورزی، دامپروری، محیط‌ زیست، صنایع و غیره ایجاد شده است.

این علم و فناوری تا ۲۰ سال پیش در کشور وجود نداشت. کاری که بنده در ابتدا در این زمینه انجام دادم، راه‌اندازی دوره‌های فوق‌لیسانس و دکترا در این رشته، و بنیانگذاری انجمن بیوتکنولوژی در ایران بود. این فعالیتهای ما بعدها بسیار توسعه یافت؛ و در حوزه علوم پزشکی و تحقیقات جانبی آن پژوهشهای بسیار زیادی داشتیم. نزدیک به ۵۰۰ مقاله علمی و ۵۰۰ سخنرانی ملی و بین‌المللی، و دهها جلد کتاب دراین زمینه منتشر کرده‌ام. در این زمینه می‌توانید به سایت بنده مراجعه کنید و یا سایت های متعددی که سوابق و انتشارات بنده در آن ذکر شده است.

علاوه بر اینها رئیس پژوهشکده‌ای هستم، به نام «پژوهشکده مجازی بیوتکنولوژی پزشکی» که زیرمجموعه بسیج جامعه پزشکی است؛ ما آنجا چالشهای بیوتکنولوژی پزشکی را بررسی می‌کنیم. بنابراین با توجه به اینکه حوزه کاری بنده سلامت جامعه است، هر چیزی که با سلامت در ارتباط باشد در آن ورود می‌کنم.

تسنیم: آیا بحث تراریختگی را به‌عنوان یک چالش برای سلامت مردم می‌بینید؟

بله؛ یکی از چالشهای ما در بیوتکنولوژی این است که تراریخته‌ها به غذای مردم ورود پیدا کرده است. سابقه این بحث در دنیا به حدود سی سال پیش باز می‌گردد؛ که ابتدا هم از آمریکا آغاز شد.

فناوری قدیمی اصلاح نژاد درگیاهان و محصولات کشاورزی دورگه سازی و یا هیبرید بود. قدیمیها به زبان عامیانه به آن پیوند ‌زدن و قلمه‌زدن می‌گفتند و در اصلاح علمی اصلاح نژاد با روش های مختلف. بعدها با استفاده از روشهایی مثل تابش اشعه رادیواکتیو، جهش ایجاد می‌کردند، و مثلاً هزار رده تولید می‌شد؛ ممکن بود که از آن هزار رده، پنج تا خوب شود؛ این کاملاً اتفاقی بود؛ یعنی نمی‌توانستند حدس بزنند. الآن مرکز اصلاح نژاد یا اصلاح بذر از همین روشها استفاده می‌کنند. اشعه که می‌تاباندند، جهش ایجاد می‌شد؛ یعنی ممکن بود هزار نمونه بمیرند؛ چون جهش کشنده بود، ولی از آن بین صد نمونه خوب پیدا می‌شد؛ بعد آنها را رصد می‌کردند، و می‌دیدند از آن صدتا یکی خوب است؛ و آن یکی می‌شد بذر خوب با ویژگی خاص و مفید. ولی مهندسی ژنتیک یا دستکاری ژنی نبود.

تسنیم: بذر خوب یعنی چه بذری؟

مثلاً بذری می‌شد که گندم که تولیدش بیشتر است، یا ساقه‌اش مقاوم‌تر است؛ این بحثهایی که می‌شنویم؛ که بازده محصول را افزایش دادیم، یا رده‌ای داریم که کیفیت بهتری دارد؛ اینها با همان روشهای قدیمی امکان‌پذیر بوده است.

** کاربردهای دانش دستکاری ژنتیک (تراریختگی)

تسنیم: پس تمرکز این فناوری بر روی محصولات کشاورزی بوده است؟

نه خیر؛ از سال ۱۹۷۰ که تکنولوژی دستکاری ژنتیکی کشف شد، دانشمندان ابتدا در حوزه پزشکی از آن استفاده کردند؛ یعنی داروهای نوترکیب و واکسن های نوترکیب و انواع محصولات دیگر تولید کردند؛ یا برای تشخیص در پزشکی استفاده کردند، که همین الآن هم مورد استفاده است؛ و همچنین در موارد بسیار دیگر کاربردهای بسیار مهم و ارزشمندی دارد.

تسنیم: ممکن است چند نمونه از کاربردهای این علم را بفرمایید؟

این فناوری در پنج عرصه استفاده شد؛ که من حالا یکی دو مورد را عرض می‌کنم. یکی از این موارد مثلاً در تحقیقات پایه بود؛ یعنی این دانش کمک می‌کرد که به سؤالات مهمی در حوزه‌های مختلف زیستی در جهان پاسخ بدهیم. درواقع به سؤالات قدیمی پاسخهای جدید بدهیم؛ مثلاً اینکه علت بیماریهای وراثتی چیست؟ علت اختلالات ژنتیکی چیست؟ ریشه سرطان چیست؟ ریشه‌های مولکولی پدیده‌های هستی چیست؟ و هزاران سؤال دیگر. اینها سؤالاتی هستند که پاسخ بسیاری از انها الآن کشف شده و یا در حال کشف است.
اتفاقاً اخیراً بنده در این زمینه به اسپانیا دعوت شدم، برای اینکه یک ساعت در این مورد برای دانشمندان دنیا صحبت کنم. کلیه هزینه‌های این سفر را نیز خودشان تقبل کردند؛ بخاطر همان یک ساعت. ببینید چقدر بحث مهم است، و ما برای پاسخ به نیازهای جامعه در عرصه‌های مختلف با بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک و همچنین علوم جدید دیگر مثل سیستم بیولوژی، سینتیک بیولوژی، بیوانفورماتیک، مهندسی پروتئین، مهندسی متابولیک و غیره چه ایده‌هایی داریم.

مورد دوم استفاده این بود که دانشمندان به فکر افتادند که چرا ما از این فناوری در کشاورزی استفاده نکنیم؟ گفتند مثلاً بیاییم اصلاح بذر کنیم. ویژگی‌های جدیدی را به گیاهان اضافه کنیم، که به روشهای قدیمی شاید سالها طول بکشد. این شد بحث تراریخته‌ها یا دستکاری ژنتیکی گیاهان جهت اصلا با روشهای مهندسی ژنتیک.

** تعریف تراریختگی یا دستکاری ژنتیکی

تسنیم: ممکن است تعریفی از عنوان تراریخته یا محصولات دستکاری شده ژنتیکی ارائه کنید؟

تراریخته یعنی اینکه ژنی را از بیرون وارد گیاه کنیم؛ یا درون گیاهی با روشهای دستکاری ژنی تغییراتی ایجاد کنیم تا یک خصوصیت یا ویژگی جدید در آن ایجاد شود. یک ژن کاملاً غیرمرتبط با گیاه را وارد ساختار ژنومی آن کنیم؛ برای نمونه معروفترین ژنی که در گیاهان تراریخته استفاده شده ژنی است که پروتئینی سمی تولید می‌کند و به نام بی‌تی (Bt) موسوم است. بی‌تی  یا باسیلوس تورانژنسیس یک میکرب یا باصطلاح دقیقتر، باکتری باسیلوسی است که در آبها زندگی می‌کند، و سمی تولید می‌کند که آفات و حشرات را می‌کشد. درحقیقت این یکی از خلقتهای شگرف خداوند است؛ مدتهاست کشف شده بود و به‌عنوان آفت‌کش بیولوژیک استفاده می‌شد؛ مثلاً برای از بین بردن پشه مالاریا در برکه ها، و سایر آفات و حشرات. این میکروب میلیونها سال است تکامل پیدا کرده و سمی دارد که حشرات و آفات را می‌کشد؛ دانشمندان گیاه‌شناس دیدند که یکی از معضلات ما در کشاورزی این است که آفات خسارات زیادی به محصولات کشاورزی می زنند؛ که در حال حاضر برای از بین بردن آفات چه کار می‌کنیم؟

سموم کشاورزی استفاده می‌کنیم. همه هم می‌دانیم این سموم برای سلامت بشر مضر و بیماریزا و حتی سرطان ‌زا هستند؛ کشاورز هم چاره‌ای ندارد؛ برای همین می‌گویند که سبزی و میوه را خوب بشویید، که سم روی آن از بین برود. حالا بگذریم؛ سمی که به داخل آن رفته چه می‌شود، که داستانها دارد! دانشمندان گفتند برای از بین بردن این آفات ژن بی‌تی را از میکروب بگیریم، و به درون گیاه منتقل کنیم. در این حالت گیاه در خودش سمی ترشح می‌کند که این سم آفت‌کش است؛ مثلاً برنجی درست کنیم که در آن بی‌تی وجود داشته باشد؛ یعنی هدف این بود که دیگر سم شیمیایی کشاورزی استفاده نشود و خود گیاه نسبت به آفات مقاوم شود.

بعد هم گفتند یک هدف بزرگتر داریم که تراریخته می‌تواند حل کند؛ گفتند ما می‌خواهیم مشکل غذای مردم را حل کنیم؛ تولید افزایش پیدا کند؛ گرسنگی از بین برود. این موضوع سی سال پیش در آمریکا شروع شد؛ کم‌کم در اروپا توسعه پیدا کرد؛ و بعد هم در کشورهای دیگر؛ و حدود ۱۵ سال است که به کشور ما هم وارد شده است. بعد از ساخت تراریخته این ادعا مطرح شد که باعث افزایش محصول، و کاهش استفاده از سم هم می‌شود؛ شعارهای بسیار خوبی دادند.

** رفع گرسنگی و جلوگیری از سموم دو هدف اولیه دستکاری ژنتیک بود

تسنیم: پس دلیل اصلی استفاده از دستکاری ژنتیکی برای آفت‌کشها بود؟

درحقیقت این کار بیشتر برای پاسخ به دو سؤال بود؛ اول اینکه آیا می‌توانیم با تراریختگی گرسنگی مردم را جواب بدهیم؟ یعنی تولید محصولات کشاورزی آن‌قدر بالا رود، که در جهان گرسنه‌ای نماند؟ مثلاً حتی در آفریقا که منطقه خشکی است، بتوان این کشت را انجام داد؟ در ثانی بحث کاهش مصرف آفت‌کشها بود؛ یعنی کاهش مصرف سموم شیمیایی؛ یعنی خود گیاه بتواند به‌صورت بیولوژیک با آفت مبارزه کند، و در نتیجه مصرف سموم شیمیایی کاهش پیدا کند. خوب؛ حرفها، حرفهای خوب و اهداف ارزشمندی بود و هست.

اینها اهداف اولیه تراریخته بود؛ و البته خیلی چیزهای دیگر؛ مثلاً از تهران که به قم می‌رویم صدها هکتار زمین لم‌یزرع می‌بینیم؛ منطقه کویری است و نمکی و شور و غیر قابل زراعت؛ ولی در همان مناطق گیاهانی می‌بینیم که رشد کرده‌اند، و به شوری خاک مقاوم هستند. خوب؛ می‌شود پرسید آیا امکان دارد از این گیاه ژنی کشف کنیم که باعث مقاوم شدن آن گیاه شود؛ و آن ژن را مثلاً وارد گندم کنیم که بتوان در آن مناطق لم‌یزرع، گندم یا درخت کاشت، و در آنجا کشاورزی کرد؟ خوب؛ این ایده بسیار خوبی است؛ و اگر جواب بدهد همه با آن موافقند؛ یا مثلاً اینکه آیا می‌شود در خیلی از کشورهای خشک و کم‌آب، برنج را مانند گندم کشت کرد، حتی دیم؟ چرا برنج این‌قدر گران است و گندم ارزان؟ چون شیوه کشت برنج غرق‌آبی است؛ پس آب بسیار زیادی می‌طلبد؛ چه خوب است اگر بشود برنجی درست کرد که مانند گندم باشد! یکی از پروژه‌های رژیم صهیونیستی در آینده همین است؛ ساخت برنجی که مانند گندم رشد می‌کند؛ یعنی دیم است و حتی با آب شور دریا هم رشد کند. اینها ایده‌های خوبی است؛ و اگر کسی به اینها برسد، دیگر برنج، به قیمت گندم می‌شود، و مردم فقیر مشکلی برای خرید برنج نخواهند داشت. اینها ایده‌های بسیار خوبی است؛ ولی ببینیم در عمل چه اتفاقی افتاد. در عمل این علم، در محصولات کشاورزی به دست سوداگران افتاده است.

** بزرگترین تولیدکنندگان بمبهای شیمیایی، الآن تولیدکننده بذر تراریخته است

تسنیم: چطور؟

در این دویست سالی که جنگهای شیمیایی رخ داده، این شرکت امریکایی «مونستانتو» که الآن بزرگترین شرکت تراریخته دنیاست، سازنده سموم شیمیایی بوده است؛ حالا تبدیل شده به سازنده بذرهای تراریخته؛ این شرکت سابقه ساخت سلاح های شیمیایی هم داشتند.

حالا چون بحث سلاحهای شیمیایی و اینها کاهش یافته و بازار ندارد، سراغ این تجارت آمدند. اینها فقط دنبال پول هستند؛ همه این را می‌دانند؛ برای رسیدن به پول بیشتر، روش را عوض کردند و رفتند سراغ غذا. کیسینجر در سال ۱۹۷۴ برای کنترل دنیا حرف عجیبی زد؛ گفت اگر نفت را کنترل کنید، کشورها را کنترل می‌کنیم؛ ولی اگر غذا را در کنترل خود بگیرید آن وقت مردم را کنترل کرده‌ایم. این یعنی پروژه عظیمی که ۱۹۷۴در امریکا و رژیم صهیونیستی برای کنترل جهان شروع شد؛ این جمله معروف هنری کینسنجر مشاور عالی رئیس‌جمهورهای امریکاست، که می دانید یک صهیونیست افراطی و تندرو است. حالا شرکتهای بین‌المللی تولید بذر و غذا می‌خواهند جهان را با این ابزار به کنترل خود درآورند.

**فاجعه‌ای در شرف وقوع است

تسنیم: یعنی می‌فرمایید آنچه در عمل اتفاق افتاد، مغایر با این ایده‌های خوب بود؟

بله؛ سی سال گذشت و کم‌کم دانشمندان متوجه مسائلی در تراریخته شدند که نشان می‌داد گویا ما در تصمیم‌گیری عجله کرده‌ایم؛ مثلاً اینکه ما ژن را در گیاه گنجاندیم؛ خوب؛ گیاهان مقاوم شدند، و در مراحل اولیه هم مصرف سم پایین آمد؛ اما نکته اینجاست که طبیعت که بیکار نمی‌ماند! به تدریج نسبت به این سموم مقاوم می‌شود. ما با موجود زنده سر و کار داریم موجودات زنده برای بقا تلاش مضاعف می‌کنند. چون میکروب، گیاه، یا حشره موجود زنده است؛ برای بقا مبارزه می‌کند؛ خودش را به دارو، و سم مقاوم می‌کند؛ او هم برای بقایش جهش‌های ژنتیکی می‌دهد؛ خودش را تطابق می‌دهد. پس از ۳۰ سال آفتها و حشرات به سم علف‌کش مقاوم شدند؛ گیاهان و علفها هم مقاوم شدند؛ بله؛ حقیقت آرام آرام روشن شد؛ فاجعه‌ای در شرف وقوع بود.

تسنیم: یعنی اثر این دستکاری ژنتیک از بین رفت؟

ببینید؛ ما الآن یک معضلی در پزشکی داریم به نام «مقاومت آنتی بیوتیکی». ما الآن دهها سال است که پنی‌سیلین مصرف می‌کنیم؛ اما مگر میکروبها بیکارند؟ آنها هم برای زنده ماندن تلاش می‌کنند. میکروب ژنهایش را تغییر می‌دهد، و به آنتی بیوتیک مقاوم می‌شود. برای همین فاجعه‌ای بین‌المللی به نام مقاومت آنتی‌بیوتیکی اتفاق افتاده است. الآن بیمار داریم که جراحی می‌شود؛ در جراحی نجات پیدا می‌کند؛ ولی بعد از جراحی در اثر عفونت می‌میرد؛ چون هرچه آنتی‌بیوتیک می‌دهیم، آن میکروب از بین نمی‌رود؛ به آنتی‌بیوتیک مقاوم شده است. می‌بینید؟ همان‌طوری که ما برای زنده ماندن تلاش می‌کنیم، همه موجودات زنده، و از جمله میکروبها هم مقاومت می‌کنند.

در علوم ما رشته‌ای به‌وجود آمده بنام «میکروبیوم». سابقاً ما فکر می‌کردیم که در معده ۷۰ یا ۸۰ نوع میکروب وجود دارد. الآن کشف شده که بالای هزاران میکروب در معده وجود دارد. لذا دانشهای حیرت‌انگیزی به‌وجود آمده است. خدای تبارک و تعالی حیرت‌انگیز است در خلقت و دانش؛ من با حدیث و روایت دانشجوهایم را به‌سمت اسلام نمی‌کشم؛ اما با باز کردن شگفتی‌های طبیعت و جنبه‌های مولکولی حیات دانشجویان جذب عظمت خلقت و خداوند می‌شوند؛ به نظرم علما هم باید از همین روش‌ها جوانان را جذب کنند. این ترکیب معده ما با مصرف آنتی‌بیوتیک به هم می‌ریزد؛ بعد عوارض دیگر پیدا می‌کنیم. حالا آن گیاه هم مقاوم شد؛ ولی میکروبها که بیکار ننشسته‌اند؛ در طول ده سال آفات کم‌کم به این سم تراریخته یا گیاه تراریخته یا علف‌کش مقاوم شدند. حالا باید چه‌کار کنیم؟ باز هم کشاورزان شروع به استفاده از سم کردند. پس مصرف سموم شیمیایی افزایش یافت.

** مصرف سم برای تراریخته ها، طی شانزده سال اخیر سه برابر شده است

تسنیم: این مسأله مصداق عینی داشته است؟ یعنی این کار را در سطح گسترده انجام داده، و جواب نگرفته‌اند؟

بله؛ مثلاً بزرگترین تولیدکننده ذرت، آمریکاست، که مزارعش صدها هزار هکتار است؛ با هواپیما سم‌پاشی می‌کردند. پس معضلی به نام علف هرز وجود داشت؛ دیدید که در مزارع کوچک علفها را با دست وجین می‌کنند؛ ولی صدها هزار هکتار را که نمی‌شود با دست وجین کرد؛ پس آنها دنبال رشته‌ای رفتند به نام علف هرزکش. درواقع رشته‌ای که علف هرزها را بکشد؛ اما جالب است که الآن خود علفهای هرز به این سموم مقاوم شده‌اند؛ یعنی مشکل بسیار پیچیده است. من نمی‌دانم با چه زبانی بگویم که برای مدیران ومسئولان قابل توجه باشد. حدود دو سال پیش مقاله‌ای چاپ شده که شانزده سال مطالعه برروی کشت تراریخته در آمریکا نشان داد که مصرف برخی سموم و علفکش‌ها سه برابر شده است؛ با وجود اینکه قرار براین بود مصرف سموم کاهش پیدا کند.

تسنیم: این مقاله تخصصی بوده است؟

بله؛ این چهل سال رشته تخصصی من بوده است. من فوق‌تخصص بیوتکنولوژی در ژنتیک فوق‌مدرن هستم؛ می‌توانم چیزهایی بگویم که اصلاً نشنیده‌اید. معجزاتی در قرآن در مورد علوم جدید وجود دارد که اصلاً دانشگاهیان ما سردرنمی آورند. تبارک الله احسن الخالقین. من خدا را در آزمایشگاه کشف کردم؛ من خدا را در آزمایشگاه دیدم؛ من با چشمانم خدا را دیدم؛ درون مولکولهای حیات، در پیچیدگی شگفت انگیز سلول زنده. وقتی در این موارد، کشف علمی می‌کردم، خم می‌شدم، و سجده می‌کردم؛ که این خالق چه عظمتی دارد. سبحان الله!

تسنیم: پس واقعاً مصرف سموم در اثر مصرف تراریخته‌ها، سه برابر شده است؟

مگر موجودات زنده بیکارند؟ آنها هم برای زنده ماندن مبارزه می‌کنند؛ ما برای ویروس «هپاتیت بی» واکسن داریم، و واکسن می‌زنیم؛ ولی برای ویروس هپاتیت سی واکسن نداریم و مشکل داریم. ما الآن با دانشمندان جهان سی سال است که تلاش می‌کنیم، تا بتوانیم واکسن هپاتیت سی را بسازیم، ولی نمی‌توانیم. حریف این ویروس نمی‌شویم؛ همانطور که بشر حریف ویروس ایدز نشد. ویروس ایدز برای بشریت فاجعه‌ای شده است. داروهای زیادی برای ایدز ساختیم، ولی چرا نمی‌توانیم یک واکسن برای آن بسازیم؛ برای اینکه این ویروس بسیار هوشمند است؛ یک ویروس کوچکی است، ولی بشر حریف این ویروس نمی‌شود. هر دارویی می‌سازیم، دائم جهش می‌کند و نوع جدیدی از خودش را می سازد؛ برای اینکه می‌خواهد زنده بماند؛ و برای این زنده ماندن، که حق طبیعیش است، تلاش می‌کند؛ ولی آفت انسان است؛ سبب بیماری و مرگ میلیونها انسان. برای همین آفات به سم مقاوم می‌شوند. تراریخته را با هدف این درست کردند که مصرف سم کم شود؛ تا غذای سالم به مردم بدهند؛ ولی مقاله علمی در مجله معتبر با مطالعه ۱۶ ساله توسعه تراریخته در امریکا نشان می‌دهد استفاده از سم کم که نشده، هیچ؛ بیشتر هم شده است. از طرف دیگر آفتها مقاوم شده‌اند؛ باز هم مجبور شده‌اند سم کشاورزی چند برابر استفاده کنند؛ پس تراریخته چه مشکلی را حل کرد؟

این استاد باسابقه بیوتکنولوژی در بخشهای بعدی از این گفتگو، ابعاد قابل توجهی از مضرات استفاده از محصولات تراریخته را می‌گشاید.

** مصرف سم برای تراریخته ها، طی شانزده سال اخیر سه برابر شده است

تسنیم: این مسأله مصداق عینی داشته است؟ یعنی این کار را در سطح گسترده انجام داده، و جواب نگرفته‌اند؟

بله؛ مثلاً بزرگترین تولیدکننده ذرت دنیا، آمریکاست؛ که مزارعش صدها هزار هکتار است؛ با هواپیما سم‌پاشی می‌کنند. چون معضلی به نام علف هرز وجود داشت؛ دیدید که در مزارع کوچک علفها را با دست وجین می‌کنند؛ ولی صدها هزار هکتار را که نمی‌شود با دست وجین کرد؛ پس آنها دنبال ماده ای رفتند که بتواند علفهای هرز را از بین ببرد؛ اما جالب است علفهای هرز هم موجود زنده اند، و همانطور که میکربها به آنتی بیوتیکها مقاوم می شوند، گیاهان هم به آفت کشها مقاوم می شوند؛ و الآن خود علفهای هرز به این سموم مقاوم شده‌اند؛ یعنی مشکل بسیار پیچیده است. من نمی‌دانم با چه زبانی بگویم که برای مدیران ومسئولان قابل توجه باشد. حدود دو سال پیش مقاله‌ای چاپ شده که شانزده سال مطالعه بر روی کشت تراریخته در آمریکا نشان داد که مصرف برخی سموم و علفکش‌ها سه برابر شده است؛ با وجود اینکه قرار بر این بود مصرف سموم کاهش پیدا کند.

تسنیم: این مقاله تخصصی بوده است؟

بله؛ بنده فوق‌تخصص بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک ‌مدرن هستم(۱)؛ می‌توانم چیزهایی از پیچیدگیهای درون پدیده های خلقت بگویم که تاکنون نشنیده‌اید. معجزاتی در قرآن در مورد علوم جدید وجود دارد، که دانشگاهیان ما در آن موضوع کار کمی انجام داده اند؛ شاید هم سر در نمی آورند. تبارک الله احسن الخالقین. من خدا را در آزمایشگاه کشف کردم؛ من خدا را در آزمایشگاه دیدم؛ من با چشمانم در پدیده های خلقت، در درون پیچیدگی فرآیندهای زیستی، در ژنها و نحوه عملکرد سلولها حضور خدا را دیدم؛ درون مولکولهای حیات، در پیچیدگی شگفت انگیز سلول زنده. وقتی در این موارد، کشف علمی می‌کردم، خم می‌شدم، و سجده می‌کردم؛ که این خالق چه عظمتی دارد. سبحان الله!

تسنیم: پس واقعاً مصرف سموم در اثر مصرف تراریخته‌ها، سه برابر شده است؟

مگر موجودات زنده بیکارند؟ آنها هم برای زنده ماندن مبارزه می‌کنند؛ ما برای ویروس «هپاتیت بی» واکسن داریم، و واکسن می‌زنیم؛ ولی برای ویروس هپاتیت سی واکسن نداریم و مشکل داریم. دانشمندان جهان سی سال است که تلاش می‌کنند، تا واکسن هپاتیت سی را بسازنند بنده هم سالها در این زمینه کار کرده ام؛ انواع واکسنهای نوترکیب برای بیماری ویروسی هپاتیت سی را تهیه و مقالات آن را منتشر کرده ایم(۲)؛ ولی نمی‌توانیم حریف این ویروس ‌شویم؛ همانطور که بشر حریف ویروس ایدز نشد. ویروس ایدز برای بشریت فاجعه‌ای شده است. داروهای زیادی برای ایدز ساخته شده، ولی چرا نمی‌توانیم یک واکسن مؤثر و فراگیر برای آن بسازیم؛ برای اینکه این ویروس بسیار هوشمند است؛ یک ویروس کوچکی است، ولی بشر حریف این ویروس نمی‌شود. هر دارویی می‌سازیم، دائم جهش می‌کند و نوع جدیدی از خودش را می سازد؛ برای اینکه می‌خواهد زنده بماند؛ و برای این زنده ماندن، که حق طبیعیش است، تلاش می‌کند؛ ولی آفت انسان است؛ سبب بیماری و مرگ میلیونها انسان. برای همین آفات و علفها هم به سم مقاوم می‌شوند. تراریخته را با هدف این درست کردند که مصرف سم کم شود؛ تا غذای سالم به مردم بدهند؛ ولی مقاله علمی در مجله معتبر(۳)، با مطالعه ۱۶ ساله توسعه تراریخته در امریکا نشان می‌دهد استفاده از سم کم که نشده، هیچ؛ بیشتر هم شده است. از طرف دیگر آفتها مقاوم شده‌اند؛ باز هم مجبور شده‌اند سم کشاورزی چند برابر استفاده کنند؛ پس تراریخته مصرف سم را کم نکرد.

** مردم را عمداً بیمار می کنند / بیماری مردم با منافع این شرکتها گره خورده

تسنیم: و در این زمینه، آگاهی عمومی داده می شود؟

کتابی به دستم رسیده، که چند ماه پیش در آمریکا چاپ شده؛ این کتاب یبش از ۱۱۵۰ مرجع علمی دارد. طبق آخرین مطالعات با افشای اسناد پشت پرده شرکتهای تولید تراریخته دنیا، گفته که اینها برای فروش محصولاتشان به راحتی به مردم دروغ می گویند. در این کتاب یک وکیل، ده سال تحقیق کرده، و دروغهای پشت پرده این شرکتهای سرمایه داری را فاش کرده است؛ الآن هم این فرد را تهدید به ترور کرده اند؛ چون با صنایع هزاران میلیارد دلاری در افتاده. بعضیها می گویند اگر این محصولات مشکلی دارد، مگر آمریکاییها دیوانه اند که این محصولات را مصرف می کنند؟ ولی واقعیت این است که اصلاً برای شرکتهای سرمایه داری امریکایی، جان مردم مهم نیست؛ چه آمریکایی باشد و چه اسراییلی؛ چرا؟ چون اینجا دو تجارت شیرین وجود دارد: غذای آلوده منجر به بیماری می شود؛ و از آن سو، بیمار نیازمند دارو و درمان است! صنعت دارویی و پزشکی هم یک صنعت مولتی ترلیارد دلاری است؛ تجهیزات پزشکی، آزمایشگاه، دارو، درمان، سی تی اسکن ،دارو، شیمی درمانی. اینها تجارت است؛ سرمایه داری یعنی همین؛ ملاک پول است؛ از این راههای کثیف پول درمی آورند؛ البته در اروپا اوضاع کمی فرق دارد.

تسنیم: یعنی باید اینطور گفت که بیماری مردم بصورت مستقیم با منافع این شرکتها گره خورده است؟

اسنادی وجود دارد که برخی کمپانیهای عظیم دارویی برای فروش داروها و واکسنهایشان، مردم را عمداً بیمار می کنند؛ یا همه گیری و اپیدمی را شایع می کنند، که واکسنها و داروهایشان را بفروشند؛ که سی تی اسکنهای جدید بسازند. شرکتهای عظیم الکترونیک دنیا، فروشنده سی تی اسکنهای صدمیلیاردی هستند. هر چند سال هم مدل جدیدش را می آورند؛ یعنی ما دائم به این دستگاهها وابسته هستیم. دکتر اکبری، رئیس مؤسسه سرطان، گزارشی دادند که ۸۰ درصد از رادیولوژیها و عکس برداریها و سی تی اسکنهایی که در ایران انجام می شود ضروری نیست. پزشکان در امریکا با دشواری رادیولوژی و تصویربرداری تجویز می کنند؛ می گویند برای چه به بدن اشعه وارد کنیم؟ در ایران پزشک سریع و در شرایطی که شاید ضرورتی نداشته باشد، می نویسد که عکس بگیر؛ این خلاف پزشکی دنیاست. در ایران مصرف آنتی بیوتیکها و داروهای شیمیایی بسیار زیاد است. براساس مطالعات در کشور آلمان ۷۰ درصد داروها منشا گیاهی دارند، ولی در ایران ۸۹ درصد داروها شیمیایی هستند. چرا ما به این روز در آمده ایم؟ چرا طب سنتی اسلامی را از ما گرفتند؟ مگر ابوعلی سینا مردم را درمان نمی کرد؟ مگر از موادشیمیایی استفاده می کرد؟ چرا حجامت را در ایران نابود کردند؟ چرا رئیس انتقال خون باید بگوید کسی که حجامت کرده نمی تواند خون بدهد؟ چرا طب سنتی اسلامی ایرانی را در کشور ما تقریباً نابود کردند؟ چون داروهای شیمیایی خود را به ما بفروشند؟ سموم کشاورزی و انواع مواد شیمیایی آرایشی و خطرناک؛ و حالا هم مواد غذایی آلوده را در کشور توزیع کنند؛ که تغذیه ناسالم سبب بیماری شود، و بعد بروند طرف دارو و درمان؛ آن هم شیمیایی. البته آنها این کار را از  ۵۰ یا ۶۰ سال پیش شروع کردند، و سبک زندگی سالم اسلامی ایرانی سالم ما را نابود کردند و بازار طب سنتی اسلامی را برای فروش میلیاردها میلیارد دارو به ایران نابود کردند. اگر سری به بیمارستانها بزنید، می بینید که در اورژانسها جمعیت قابل توجهی نشسته اند؛ اصلاً جا نیست! این بیماریها از کجا آمده؟ من باید تهدیدات زیستی را برای شما تعریف کنم. تهدید زیستی فقط این نیست که جنگ میکروبی کنند؛ یا بیوتروریسم این نیست که با میکروبی، ویروسی فردی را ترور بیولوژیک کنند؛ این برداشت از تهدیدات نوین زیستی ساده لوحانه است؛ این طور نیست؛ بله الآن از طریق غذای آلوده، داروی آلوده، واکسن آلوده، لوازم آرایش آلوده از طریق مکملهای هورمون دار، جوانان و ملت ما را تهدید می کنند، ما را بیمار می کنند.

** تراریخته مشکلی را حل نمی کند / نیازی به تراریخته نداریم / تراریخته یک توطئه است

تسنیم: یعنی تراریخته ها برای بیمارکردن مردم بکار گرفته شده اند؟

این مدافعان می گویند محصولات تراریخته عمدتاً دو هدف اصلی را دنبال می کند؛ اول کم کردن سموم؛ که عرض کردم در این مورد مصرف سموم کم که نشده، افزایش داشته است؛ و به دلیل جهش ژنتیک و مقاومت آفتها، موفق نشدند؛ و دوم افزایش محصول و کم کردن گرسنگی در جهان؛ در این مورد هم جالب است بگویم که یکی از متخصصین و دانشمندان مؤسسه اصلاح بذر کشور در جلسه رسمی اعلام کرد، که ما با همین روشهای اصلاح بذر علمی که داریم انواع رده های مختلف با ویژگیها و عملکرد تولید بسیار خوب داریم، که محصولش بسیار بیشتر از تراریخته و با کیفیت تر است! و فرمودند بنابراین ما اصلاً نیازی به تراریخته نداریم؛ برای اینکه مشکل ما این نیست؛ مشکلات ما در کشاورزی چیزهای مهمتری است؛ مثل فرسایش خاک  و سیاستگذاری و توزیع و غیره. تراریخته فعلاً مشکلی از کشور و جهان حل نمی کند؛ این یک تجارت است، برای اینکه بذر عقیم را به کشاورز بدهند، که هر سال به آن شرکت فروشنده بذر وابسته باشد؛ درواقع توطئه این است، که با ابزار غذا کشور و مردم را کنترل کنند. غذا به یک سلاح برای کنترل مردم جهان تبدیل شده است؛ بعداً درباره این پروژه سازمان دهی شده که سال ۱۹۷۴ کیسنیجر در امنیت ملی امریکا آن را پایه گذاشت صحبت خواهم کرد؛ تا مسئولین کشور و مدیران و تصمیم گیرندگان کشور بدانند این یک طرح بلند مدت برای کنترل جهان است؛ بوسیله دوعامل؛ یکی انرژی و دیگری غذا و دارو.

تسنیم: الآن دنیا به چه سمتی رفته؟  آیا کشورهای اروپایی هم مثل ما برخورد می کنند؟

تعدادی از کشورهای اروپایی کلاً یا تراریخته را ممنوع کرده اند یا بسیار محدود نموده اند. اما در کشورهای دیگر اروپایی ۳ دسته محصول در میوه فروشی ها وجود دارد:
۱٫ محصولات عادی که ما می خوریم؛  که با سموم شیمیایی و کودهای مختلف تهیه می شود.
۲٫ محصولات تراریخته، با حد تراریختگی حداکثر ۱ درصد و با داشتن لیبل هشدار؛ که حتی برای آب معدنی سالم هم  برچسب NO GMO می زنند. پس مهم این است که برچسب داشته باشد، که این یا تراریخته است یا درصدی از یک ماده تراریخته در آن است.
۳٫ محصولات ارگانیک؛ که محصولاتی هستند که  برای مقابله با آفات از روشهای طبیعی استفاده می کنند.

** مبارزه بیولوژیک بسیار بهتر از مبارزه شیمیایی است / سلامت قیمت ندارد

تسنیم: ممکن است در این مورد آخر، یعنی محصولات سالم و ارگانیک، توضیح بیشتری بفرمایید.

جالب است که خداوند برای هر موجودی، دشمنی خلق کرده است؛ این یک اصل است که هر موجودی در طبیعت دشمنی دارد. روش مبارزه بیولوژیک بسیار بهتر از مبارزه شیمیایی است. مثلاً برای مبارزه با آفت، بجای سم از زنبور استفاده کنیم؛ مثلاً ما زنبوری داریم که ضد آفات برنج است. الآن در شمال کشور برنج کارانی داریم که به هیچ وجه از سموم و کودهای شیمیایی استفاده نمی کنند؛ {مصاحبه تسنیم با یکی از این کشاورزان را اینجا و اینجا بخوانید} از همین روشهای بیولوژیک، و یا در تعادل با طبیعت و سالم استفاده می کنند؛ هم محصولشان از لحاظ کیفی بهتر است، و هم میزان تولیدشان حتی بیشتر از مزارعی است که کود و سم شیمیایی استفاده می کنند. این محصول ارگانیک است؛ یعنی از هیچ ماده شیمیایی در طول کشت و رشد آن استفاده نمی شود. آن محصول ممکن است کمی گران تر هم باشد؛ ولی قطعاً به صرفه است؛ چون سلامت قیمت ندارد. مثلاً چرا می گویند ماست پروبیوتیک بخورید؟ چون سیستم ایمنی بدن ما را با این داروها و سموم و آلودگیهای محیط زیست ضعیف کرده اند؛ سیستم ایمنی هم که ضعیف شود بدن قدرت مقابله با بیماریها را ندارد؛ و انواع بیماریها و سرطانها شیوع پیدا می کند؛ مقاومت طبیعی بدن مردم جهان به دلیل ورود انواع مواد شیمیایی خطرناک از غذا، آب و هوا و انواع مواد شیمیایی و داروها و … کم شده است. من در مورد ریشه افزایش بیماریها و روند و نوع بیماریها مطالعات و تحقیق زیادی دارم.

در ضمن جنبش اصلاح سبک زندگی اسلامی ایرانی را آغاز کرده ام؛ و تلاش می کنم ریشه رشد بیماری در ایران را شناسایی و به مسئولین و مردم اعلام کنم. همانطور که رهبری هم در مورد اصلاح سبک زندگی اسلامی ایرانی تأکیدات مکرر فرموده اند. تا الآن پیامهای زیادی برای آگاهی مسئولین، و برای مردم در سایتهای مختلف و شبکه های اجتماعی قرار داده ام ؛ بزرگ می نویسم که ای مردم! سبک زندگی تان را عوض کنید؛ و این تغییر سبک را از تغذیه سالم شروع کنید؛ موادغذایی سالم تهیه کنید؛ هر ماده غذایی مجهولی را در سفره غذایی خود وارد نکنید. پس این همه بحث حلال و حرام و مکروه، و غذای پاک و سالم که در اسلام تأکید شده برای چیست؟

** برای ۱۴ میلیارد نفر غذا داریم / مشکل، بی عدالتی در توزیع است

تسنیم: حالا در دنیا آیا تراریخته مشکل غذا را حل کرده؛ یا حداقل به آن سمت حرکت کرده است؟

براساس آخرین اطلاعات مراکز بین المللی کشاورزی دنیا، جمعیت دنیا نزدیک هشت میلیارد نفر است؛ اما رسماً اعلام کرده اند که الآن در دنیا برای ۱۴ میلیارد نفر به همین روشهای کشاورزی موجود، محصولات غذایی تولید می شود. ما در دنیا به هیچ وجه کمبود موادغذایی نداریم؛ مشکل بی عدالتی در توزیع غذاست. همان طور که در کشور ما هم مثلاً  بی عدالتی در توزیع بودجه وجود دارد؛ که به علت عدم رعایت عدالت توسط افراد، بودجه کشور یک جا زیاد است، یک جا کم؛ چون افرادی رانت دارند، قدرت دارند؛ برخی جاها که اینها را ندارند، بودجه کمتر است. بعد از سی و شش سال، هنوز روستاهایی فقیر در کشور وجود دارد؛ در حالی که عده ای از شدت ثروت و غنا در حال ترکیدن هستند. در همین تهران چقدر تبعیض طبقاتی وجود دارد؟ یک عده در طبقه سی ام، سونا و جکوزی دارند؛ و یک عده در خانه ۵۰ متری ۱۲ نفری زندگی می کنند. بی عدالتی در توزیع غذا  هم در دنیا  همینطور است؛ کانادا سالیانه صدها هزار تن گندم  را به دریا می ریزد، که قیمت گندم پایین نیاید. چرا به آفریقا نمی دهد که گرسنگی رفع شود؟  پس ما کمبود محصولات غذایی و کشاورزی نداریم؛ اگر در دنیا عدالت حاکم بود، گرسنه ای وجود نداشت؛ این سیاست ناعادلانه و سرمایه داریست که یک عده در افریقا از گرسنگی در حال مرگ هستند، و در سوی دیگر در کشورهای مرفه چاقی معضل شده است.

** توطئه کنترل جهان با ابزار تراریختگی

تسنیم: پس چرا این رویکرد را دنبال می کنند؟

اینها همه سیاست کنترل جهان است.یکبار با جنگ سخت یعنی ابزار نظامی، و قدرت جنگ افزار، و سیاست زور این کار را می کنند؛ و یک بار با ابزارهای جنگ نرم و بدون اینکه حتی دولتها و مردم متوجه شوند. من به شما پروژه ای معرفی می کنم به نام NSSM 200  ؛ هنری کیسینجر در سال ۱۹۷۴ گفت: اگر نفت را کنترل کنید کشورها را کنترل خواهید کرد؛ و اگر غذا را کنترل کنید، مردم را کنترل خواهید کرد.


در فرازی دیگر وزیر کشاورزی وقت امریکا در همان سال اعلام کرد: غذا یک ابزار اساسی در بسته مذاکراتی ماست. اگر شما به دنبال راهی می گردید که مردم به شما تعظیم کنند، و یا در مقابل شما سر خم کنند، و به شما وابسته شوند، و با شما همکاری کنند به نظر من آن راه وابسته کردن از طریق غذاست. می بینید که غذا یک ابزار برای تسلط بر کشورها و مردم است؛ وابسته کردن کشاورزی ما به بذرهای عقیم یا تراریخته یعنی وابسته کردن مردم و یک ملت به کمپانیهای ابر قدرت جهانی. طرحی که کیسینجر پیشنهاد داد، برای کنترل و کاهش جمعیت جهان، و در نهایت برای کنترل جهان بود.

تسنیم: در داخل کشور هم این طرح پیگیری می شود؟

بله؛ متأسفانه برخی افراد این سیاست را در داخل کشور هم توسعه دادند و آن را بی محابا تبلیغ می کنند؛ برخی از درباره اینکه این نقشه خطرناکی برای کنترل ایران و کلاً خاورمیانه و جهان اسلام است ناآگاهند، و بصیرت لازم را ندارند؛ برخی هم آگاهی دارند، ولی داشتن منفعت شخصی، و قدرت، ثروت، شهرت و مسائل نفسانی، به آنها اجازه بازگشت نمی دهد؛ حتی از آن بدتر خدا نکند عاملی باشند، برای اجرای مقاصد طرح شوم NSSM 200 هنری کیسینجر صهیونیست که غذا را یک ابزار و سلاح برای کنترل کشورها و جمعیتها و در نهایت کنترل جهان.

مسئولین کشور هشیار باشید! وزرای کشاورزی، بازرگانی، مجلس محترم، قوه محترم قضاییه، قوه محترم مجریه، وزارت بهداشت، مراجع نظارتی! خواهش می کنم این طرح شوم را مطالعه بفرمایید. خوشبختانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، در سال ۱۳۹۲ جزوه ای با عنوان «جنگ جمعیتی ستیز صهیونیست ها علیه ملت ها» را منتشر کرد. (۴)

به گفته هنری کیسنیجر، هدف این طرح شوم، کاهش جمعیت جهان به ۲ میلیارد نفر، بخصوص در کشورهای مسلمان، و با ابزارهای مختلف از جنگ و خونریزی و قتل عام فیزیکی مردم، تا شیوع بیماریهایی مثل ایدز و انواع همه گیریها، و ابزار غذا و کنترل نسل، عقیم کردن جوانان مسلمان، و روشهای دیگر است که در این کتاب آمده است. کیسینجر اعلام می کند ما نگران افزایش جمعیت مسلمانان جهان هستیم؛ تعادل دارد به هم می خورد؛ رشد مسلمانان بسیار بالا رفته؛ در فلسطین و لبنان هر خانواده ده دوازده فرزند دارند؛ اینها می گویند با این رشد تعادل جمعیتی به نفع اسلام به هم خواهد خورد؛ و اسلام  برمسیحیت چیره خواهد شد؛ پس باید جمعیت اینها را کنترل کنیم؛ و در مورد راه حلش هنری کیسینجر در سال ۱۹۷۴ این طرح شوم و خطرناک و بسیار پیچیده را مطرح کرد؛ و اینها شروع به اجرا کردند؛ کیسینجر دو ابزار برای کنترل را بسیار مهم اعلام کرده؛ یکی نفت و دیگری غذا. نفت را که کنترل کردند؛ منطقه خاورمیانه یعنی قلب نفت و انرژی جهان را متحول کردند؛ رژیم صهیونیستی را در قلب این منطقه ایجاد کردند، تا دائم شعله جنگ و اختلاف افروخته باشد. در کشورهای اسلامی تفرقه ایجاد کردند؛ منطقه را به آتش کشیدند؛ جنگها برای قتل عام مسلمانان رخ داد؛ ۸ سال جنگ تحمیلی، تشکیل گروه های تروریستی مختلف از القائده تا طالبان و داعش و … برای قتل عام مسلمانان بخصوص شیعیان؛ تفرقه و اختلاف بین شیعه و سنی؛ و حال شاهد قتل و کشتار مسلمانان به دست مسلمان نماها با شعار لا اله الا الله؛ محمد رسول الله هستیم؛

حال در خاورمیانه و ایران سراغ ابزار دوم یعنی غذا رفته اند؛ تا جهان اسلام را کنترل کنند؛ بنده هشدار می دهم مسئولین هشیار باشید! نفوذی که رهبری فرموده اند سالهاست شروع شده؛ ولی چهره عوض کرده؛ ابزارها تغییر کرده؛ مدرن شده، پنهانی شده، غیرقابل تشخیص شده، خزنده و خطرناک از درون دارند ضربه می زنند؛ و یک عده به هر دلیلی مدافع آن شده اند؛ شاید بصیرت لازم برای شناختن تهدیدات پیچیده را ندارند؛ و در تور و تله طرح آنها افتاده اند.

من به این عزیزان که از خودمان بودند؛ ایرانی هستند؛ مسلمانند؛ حتی جزو دانشمندان ایران هستند؛ در مناصب کشوری هستند؛ در دانشگاهها در هر جا که هستند؛ عرض می کنم؛ عزیزان من! دشمن دارد بسیار مخفیانه از ابزار غذا برای صدمه زدن به کشور، امنیت ملی، سلامت جامعه، منابع و ذخایر کشور و تهی کردن نظام از درون تلاش می کند. در ظاهر صحبت از صلح و مذاکره و معاهده و عهدنامه و غیره می کنند؛ ولی در باطن دارند به همان دشمنی خبیثانه خود ادامه می دهند؛ اما با ابزارها و روشهای پیچیده و مخفی و دشوار برای رصد و پایش. من نگران هستم که این دوستان عزیز ما وقتی متوجه بُعد فاجعه شوند که دیگر دیر شده باشد.

آنها با روانشناسی و بررسی نقاط ضعف مسئولین و دانشمندان در آنها نفوذ می کنند؛ تفرقه ایجاد می کنند؛  ما را در مقابل هم قرار می دهند؛ مراقب باشیم که در دام این توطئه بزرگ نیفتیم. علاوه بر این برای منافع شخصی و همینطور کاهش جمعیت، با واکسنها، با داروها، و با غذای ناسالم، مردم را بیمار می کنند.

تسنیم: چطور این جنایت را مرتکب می شوند؟

ببینید؛ مثلاً  به گفته خود دانشمندان امریکایی درباره منشأ ویروس ایدز، که الآن جهان را گرفتار کرده، فرضیه های مختلفی هست. یکی از این فرضیه ها این ست که این ویروس توسط مرکز تحقیقات پیشرفته نظامی امریکا بنام «آرپا» ساخته شده و یکی از این سلاحهای بیولوژیک این شرکتهای آمریکایی است. اسنادی هست (۵) که دانشمندان خود آمریکا می گویند ایدز پروژه وزارت دفاع آمریکا در دهه ۷۰ بوده است؛ می خواستند یک سلاح بیولوژیکی ویروسی بسازند که سیستم ایمنی دشمن را هدف بگیرد، و تضعیف کند؛ که طبیعی است نتیجه اش بیماری و ناتوانی آنها خواهد شد؛ ولی متأسفانه آن دستکاریهای ژنتیکی که کردند ویروسی درست کرد که بجای مثلاً یک یا دو روز، سالها طول کشید تا سیستم ایمنی را تخریب کند؛ و حال داستان طولانی است؛ ولی بالاخره مخفیانه بردند در جوامع سیاه پوست افریقایی آزمایش کردند؛ و این فاجعه رخ داد.

تسنیم: یعنی تراریختگی هم می تواند در همین ردیف باشد؟

تراریخته یعنی استفاده از فنون مهندسی ژنتیک، برای اصلاح بذور گیاهی و دامی. فقط هم روی گیاه نیست. دام هم هست؛ الآن ماهی داریم که با مهندسی ژنتیک، تراریخته شده؛  ژن هورمون رشد را در درون ساختار ژنتیکی اش وارد کرده اند که سبب می شود دو تا سه برابر اندازه طبیعی شود، ولی طبیعی نیست. به عکس زیر نگاه کنید ماهی تراریخته بزرگ و ماهی طبیعی کوچک حال این چه اثراتی بر سلامت انسان دارد موضوعی است که قابل بررسی است.

ماهی ازاد تراریخته دستکاری ژنتیکی شده در مقایسه با ماهی ازاد طبیعی در سن ۱۸ ماهگی

الآن در آمریکا گاوهایی را با روش تراریخته و با هورمون ساخته اند؛ نتیجه اش هم این شده، که گوشتهایی که از این گاوها تهیه می شود واجد هورمون های رشد است و سبب بلوغ زودرس در دخترها  می شود؛ که اختلالات بسیاری را در آینده آنها ایجاد خواهد کرد. در ایران هم بلوغ زودرس داریم؛ چرا؟ آیا در گوشتهای دامی ما هم هورمون وجود دارد؟ چه کسی پاسخگوست؟ آنتی بیوتیک هم که در خوراک دام مصرف می کنند؛ و سایر مواد افزودنی. نتیجه چیست؟ گوشت مرغ، آنتی بیوتیک دارد؛ گوشت گاو و گوساله وارداتی هورمون دارد.


گاو اصلاح شده و تراریخته ! آیا مصرف گوشت آن در دراز مدت آسیبی به سلامتی  انسان نمی رساند؟

فیلمی است بنام «فود»؛ Food Inc این فیلم را ببینید؛ پشت صحنه مافیای غذای دنیا را فاش می کند. می گوید که چهار، پنج تا کمپانی در دنیا هستند، که غذای دنیا را کنترل می کنند. روش تولید صنعتی مرغ در ۴۸ روز (عکس زیر) در مقایسه با روش سنتی تولید مرغ با مصرف انواع مکملهای شیمیایی و روش نگهداری در سالنهای تاریک و همچنین تولید گوشت گاو و مافیای تجارت غذا در جهان را توضیح می دهد. واقعاً فیلمی دیدنی است؛  از صدا و سیما هم پخش شده؛ ولی اگر ندیده اید، حتماً توصیه می کنم ببینید؛ که چطور با غذا می خواهند دنیا را کنترل کنند. در  اینها شیرخشکهای آلوده و مسموم و تاریخ مصرف گذشته و سیانور دار را وارد آفریقا کرده اند؛ بخاطر پول. هدف فقط تجارت هستند؛ جان و سلامت انسانها برایشان مهم نیست. مگر داعش مأمور صهیونیستها نیست؟ جان آدمها برایشان مهم است؟ میلیاردها دلار به داعش سلاح می دهند. اسنادی وجود دارد که داعش در حال تلاش برای تولید سلاحهای بیولوژیک و تهدیدات زیستی بر علیه ایران  و سایر کشورهای شیعه نشین است باید مراقب باشیم و هشیار.

فیلم مستند صنعت غذا و مافیای تجارت غذا را حتما ببینید
مقایسه تولید مرغ صنعتی که در ۴۸ روز به این وزن بزرگ می رسد؛ که پاهایش قادر به نگاه داشتن او نیست؛ و تقریباً فلج هستند؛ در فیلم صنعت غذا آن را بخوبی نشان می دهد؛ در مقایسه با مرغ سنتی که در ۷۰ روز  هنوز کوچک است.

** تغییر اعتقادات مردم با روشهای بیولوژیک

تسنیم: انواع دیگر تهدیدات زیستی هم داریم؟

ما می دانیم تهدید زیستی بسیار پیچیده است. سلاح شیمیایی نیست که با ابزارهای شناسایی و با روشهای رصد و پایش و شناساگرها و یا هشدار دهنده ها بتوانیم آن را تشخیص دهیم.  الآن ما وزارت دفاعمان در کسر ثانیه، تهدیدات سخت را نشان می دهد؛ حتی برخی دیتکتورها در منزل هم وجود دارد؛ مثلاً برای جلوگیری از مرگ خاموش؛ که اگر مونوکسیدکربن زیاد شود، شروع به آژیر زدن می کند. حتی الآن دستگاه های شناسگر عوامل شیمیایی همه جا هست؛ و تا عامل شیمیایی را حس کند در کسر ثانیه آلارم می دهد. اما درمورد تهدیدات بیولوژیک چنین شناساگری که نوع عامل را هم در کسر ثانیه تشخیص دهد وجود ندارد،. پس میکروب و سموم بیولوژیک می تواند از طریق مرزها، فرودگاهها، گمرکات و … وارد جامعه شود؛ بدون آنکه حس یا تشخیص داده شود. تازه بعضی فکر می کنند تهدید زیستی یعنی میکروب؛ ولی اینطور نیست؛ الآن هورمونها و انواع مختلف ترکیبات و عوامل نوین دستکاری شده و فاکتورهای بیولوژیک مؤثر بروی مغز و … تولید شده و وجود دارد.

سندی داریم که پروژه ای تعریف کرده اند که قصد دارند به روش بیولوژیک اعتقادات دینی مسلمانان را هدف قرار دهند؛  و در واقع آنها را غیرمذهبی کنند؛ یعنی ایمان قوی مذهبی را سست کنند؛ فرد لاییک شود! این پروژه معروف به Funvax  یا «واکسن ضد بنیادگرایی»، پروژه بزرگ پنتاگون یا وزارت دفاع امریکاست؛

سابقه آن به ۷ سال قبل بر می گردد، که صدها صفحه سند و مدرک دارد، که در ویکی لیکس افشا شده؛ هرچند تلاش کرده اند آن را محرمانه نگه دارند؛  ما سالها روی آن کار کرده ایم، و کار می کنیم؛ که آیا این یک شایعه است، یا واقعیت؛ که شاید هنوز زود باشد اجزا دقیق آن را در جامعه مطرح کنیم. در این طرح  هدف این است که ویروسی با روش مهندسی ژنتیک یا تراریخته طراحی کنند که وارد بدن مسلمانان شود و سبب تغییراتی در فرایند های مغزی گردد، که نتیجه آن تغییر احساسات انگیزه ها و در نتیجه سستی ایمان مسلمانان مؤمن و جوانان مجاهد است؛ که درواقع ارزشهای غربی را بپذیرند. ممکن است این سؤال طرح شود که آیا واقعاً چنین چیزی امکان پذیر است؟ پاسخ این است که بله؛ احتمال دارد که با پیشرفتهای شگفت انگیز زیست شناسی مولکولی و علوم شناختی، و مغز و اعصاب و رشته های دیگر، بشر به تواناییهایی رسیده باشد که برخی از این علوم به عنوان سلاح بر علیه مسلمانان استفاده شود؛ که البته عملی غیراخلاقی و ضد فلسفه علم است؛ چون علم باید برای صلح باشد؛ نه ضدیت با انسان.

** تراریخته بدون شک اگر همه جنبه های آن مطالعه و بررسی نشود، یک نفوذ خطرناک است

تسنیم: چرا باید این برنامه ریزی را داشته باشند؟

چرا نکنند؟ مگر شبکه های خارجی مثل من و تو از طریق جنگ نرم وارد نشدند؟ مگر سازنده شبکه فارسی وان نگفت که من آمده ام تا خانواده های ایرانی را نابود کنم؟ مگر نگفت که می خواهم جوانان ایرانی را بی غیرت کنم؟ متأسفانه مسئولان فرهنگی ما خواب هستند، و آنها روانشناسانه وارد کشور ما شدند و دارند به روش های پیچیده و از جمله غذا نفوذ می کنند؛ هدف اولشان تجارت و سود و پول است؛ ولی از همین روزنه ممکن است اهداف پلید دیگری داشته باشند؛ پس ما باید بسیار مراقب باشیم؛ البته نه اینکه به همه فعالیتهای اقتصادی آنها و قراردادها مشکوک باشیم، و ارتباطات بین المللی و قرارداد ها را تعطیل کنیم؛ ولی باید هشیار و بسیار بصیر باشیم. متأسفانه شناخت پدیده های جنگ نرم غذا و دارو و موارد دیگر بسیار پیچیده است؛ دانشمندان ما باید بسیار زیرک باشند، و سیاستمداران و مسئولین ما هم بسیار هشیار و دقیق. این فقر فرهنگی است که ما نتوانیم در مقابل تهاجم فرهنگی و جنگ نرم آنها مقابله کنیم؛ یا کشور را در مقابل این تهدیدات مصون کنیم؛ این بسیار خطرناک است که مسئولین سیاسی، کشاورزی، اقتصادی و بهداشت و درمان ما نمی دانند تهدید از کجا وارد می شود؛ اینها ابزارهای توطئه هستند؛ صهیونیستها شروع کرده اند؛ احتمال تهدید با ابزار سخت کم شده، و توانش را ندارند؛ این را همه قبول دارند؛ ولی با کمال تأسف، در تهدید نرم بخصوص غذا و دارو اینطور نیست؛ همانطور که آقا در جملات بلندشان فرمودند که بزرگترین تهدید فعلی کشور ما، تهدیدات نرم است. به حرف آقا گوش دهید! این قدر آقا می گویند  نفوذ. روشهای نفوذ بسیار پیچیده ای دارد و شناسایی آنها بسیار سخت است بنده می توانم دهها نوع نفوذی که از طرق پیچیده کرده اند را به شما معرفی کنم. تراریخته بدون شک اگر همه جنبه های آن مطالعه و بررسی نشود، یک نفوذ خطرناک است؛ چون در سفره همه ملت وارد می شود؛ در سفره نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی ما هم وارد می شود؛ در سفره سیاست مداران، نخبگان، دانشمندان، مادران، دختران، پسران و کودکان؛ و چقدر من نگرانم که  برخی ازمسئولان داخل کشور، آنهایی که به شدت و بی محابا و تهاجمی توسعه تراریخته را  هدف اصلی گرفته اند، و از تراریخته دفاع می کنند، و در برنامه ششم قصد کشت یک میلیون هکتار آن را دارند، و  حتی به مزارع برده اند، هیچ نوع نقد صادقانه و مشفقانه را بر نمی تابند؛ برخی از اینها شاید حتی ندانند که این بخشی از یک نقشه بزرگ نفوذ است؛ و آنها در این نقشه قرار گرفته اند؛ و سبب شادی دشمن بشوند. از آن طرف چه کسانی پشت واردات تراریخته هستند؟ نهادهای نظارتی باید ورود کنند. وزارت اطلاعات؛ وزارت بازرگانی؛ وزارت کشاورزی؛ گمرکات؛ سازمان غذا و دارو؛ مراکز نظارتی؛ سازمان پدافند غیرعامل و همه مسئولین دیگر باید مراقب باشند. باید جواب بدهند که چرا در گمرکات ما آزمایشگاه تشخیص تراریخته نداریم؟ برخی از مسئولان کشور که حامی شدید تراریخته هستند؛ شاید از عمق ماجرای نفوذ از طریق غذا و تراریخته باخبر نیستند و نمی دانند؛ امنیت ملی بسیار مهم تر از منافع برخی تجار وارد کننده  است، که فقط به منافع خود فکر می کنند. سلامت مردم مهم است یا سود  این افراد؟ من مدافع سلامت مردم هستم. خط قرمز من این است: امنیت ملی، سلامت مردم، سلامت منابع، و ذخایر ژنتیکی کشور؛ محیط زیست و منابع طبیعی. باید خیلی هوشیارانه عمل کنیم. نه واردات باشد نه فعلاً عجله در بردن به مزرعه. بصیرت داشته باشیم؛ با آرامش بررسی کنیم؛ در جو جنجال و هیاهو و تهدید و سیاسی کاری نمی شود منافع ملی را حفظ کرد. من دوستان را توصیه می کنم به آرامش؛ به توجه به تذکرات رهبری؛ به تأمل در تصمیمات عجولانه؛ دشمن را دست کم نگیرید؛ بسیار باهوشند؛ آنها اصل نظام را هدف گرفته اند. رهبری فرمودند حتی پس از برجام ذره ای از دشمنی آنها کم نشده، بلکه ابزارهایشان عوض شده؛ پیچیده شده؛ از کجا می دانید همین تراریخته و حمایت و عجله در توسعه آن بخشی از این نقشه است؟ هشیار باشیم؛ مؤمن باید زیرک و کیس باشد.

—————————

۱- سایت شخصی دکتر علی کرمی : http://www.dralikarami.com/index.php/fa/
۲- تعدادی از مقالات اینجانب در این ادس است https://www.researchgate.net/profile/Ali_Karami
۳- Impacts of genetically engineered crops on pesticide use in the U.S. – the first sixteen years
Charles M Benbrook  Environmental Sciences Europe Bridging Science and Regulation at the Regional and European Level 2012 24: 24
۴- http://mh.farhangoelm.ir/getattachment/a038cbe0-2633-459c-84bd-2e429745561d/1435
۵- The Man-Made Origin of AIDS: Are Human and Viral Experiments Responsible
For Unleashing The HIV Holocaust?? By Alan Cantwell, Jr, MD
c. 2003 All Rights Reserved 11-21-3    http://www.rense.com/general45/cant.htm

—————————

گفتگو از: رضا احسانی

حتما ببینید

صلواتی برای حضرت زهرا (س) که زندگی شما را زیر و رو می‌کند

ابداً کاری ندارد، برای خدای بی‌نهایت هیچ کاری ندارد که بخواهد به ارزش کاری ضریب …

رژیم صهیونیستی قبرس را هم می‌خواهد اشغال کند؟

رسانه‌های ترکیه خبر داده‌اند که اشغال‌گران صهیونیست در قبرس هم مشغول خرید زمین و مالکیت …

دیدگاهتان را بنویسید

logo-samandehi