بنتایگا فقط یکی از خاص ترین و یا زیباترین شاسی بلندهای جهان نیست بلکه یکی از قدرتمندترین آنها نیز محسوب می شود زیرا…
عصر ایران- بی شک بنتایگا یکی از متفاوت ترین محصولات کلاس شاسی بلند در صنعت خودرو است. از دسامبر ۲۰۱۵ روی خط تولید بنتلی قرار دارد و نه تنها در زیبایی دلبری های خاص خود را دارد بلکه یکی از قدرتمندترین شاسی بلندهای استاندارد جهان است.
اخیر منصوری تیونر شاخص سراغ یک دستگاه بنتایگا فیس لیفت رفته تا یک عضو جدید را وارد خانواده سیاه پوش خود کند. انتخاب تم تیره برای پروژه های منصوری تبدیل به نوعی امضای خاص شده و این تیونر را معمولا با نام سلطان فیبرکربن نیز مورد اشاره قرار می دهند.
منصوری از کیت بدنه حجیم یا به اصطلاح واید بادی استفاده کرده که بویژه در عرض افزایش حجم عضلانی محسوسی را وارد خودرو کرده است. این خودرو جزئیات فراوانی را در نمای ظاهری همراه خود دارد که تمامی آنها، حتی کوچکترین مورد از فیبرکربن تولید شده است.
در قسمت دماغه باید به درپوش موتور اسپرت با ۲ هود اسکوپ معکوس(ورودی هوا)، گریل(جلوپنجره) نرده ای و بامپر(سپر) اسپرت اشاره کنیم که بافت لانه زنبوری بر زیبایی های آن افزوده است. در پایین ترین قسمت بامپر اسپویلر و کانارد از فیبرکربن با چشمان مخاطب جادوگری می کنند.
با حرکت به سمت کناری، اولین چیزی که نظر شما را جلب خواهد کرد؛ رینگ های اصیل و بینظیری است که آنچنان باکیفیت پرداخت شده اند که برای درک جزئیات کار اصلا نیازی نیست از نزدیک بیننده آنها باشید! و البته منصوری آنها را در اندازه ۲۳ اینچی با نواری قرمز رنگ در لبه رینگ انتخاب کرده تا همه چیز برازنده بنتایگا باشد.
آینه های جانبی نیز قابی از فیبرکربن دارند. رکاب نیز بخشی از این کیت بدنه است که دارای جزئیات اسپرت کربنی شده و بلافاصله پس از رکاب باید به ورودی های هوایی که روی فندرها(گلگیرها) ایجاد شده، اشاره کنیم که زیبایی خاصی دارند.
الان در نقطه ای هستید که یکی از زیباترین مناظر صنعت خودرو مربوط به نمای عقب پیش روی شما قرار گرفته است. چراغ های اصلی بیضی شکل با گرافیک داخلی فوق العاده زیبا، بامپر اسپرت با دیفیوزر فیبرکربن و خروجی های اگزوز دوقلو در طرفین بیننده را وادار به تحسین می کنند.
اما همانطور که ابتدای متن اشاره شد؛ بنتایگا فقط یکی از خاص ترین و یا زیباترین شاسی بلندهای جهان نیست بلکه یکی از قدرتمندترین آنها نیز محسوب می شود زیرا در حالت استاندارد برای آن از یک پیشرانه ۸ سیلندر ۵۴۲ اسب بخاری با گشتاور ۷۷۰ نیوتن متر استفاده شده است.
ظاهرا این اعداد برای سطح منصوری کفایت نمی کنند و به همین دلیل تیونر میزان خروجی را به ۷۵۰ اسب بخار و گشتاور را به ۱۰۲۰ نیوتن متر افزایش داده است. در مسیر دستیابی به این اعداد چشمگیر؛ تغییرات مهم و دقیقی در سیستم تنفس و توربوهای بزرگتر، مجموعه اگزوز، بروزرسانی ایی سی یو و … ایجاد شده است.
مازیار دانیالی